ThetaHealing® Jij en de Bron

You and Creator

Het bereiken van liefde voor jezelf, liefde van en voor de Bron van Al Wat Is, liefde voor je partner, hoe echt van je familie te houden, van je vrienden en van de wereld, is wat belangrijk is in je leven. Maar hoe kunnen we deze beheersen als onze programma’s zeggen dat dit onmogelijk is?

Tijdens deze opleiding leer je jezelf en wat jou motiveert echt kennen. Je gaat de oplossingen die je onderbewuste aandraagt in situaties en de onderliggende reden daarvan, leren begrijpen. Je krijgt werkelijk inzicht in het overlevingsinstinct van je onderbewuste. Je leert het verschil kennen tussen het communiceren met de Bron van Al Wat Is, je ego of met je Hogere Zelf. Je zult het verschil leren kennen tussen ware intuïtie en je laten leiden door wat je wilt dat gaat gebeuren. Je zult weten wat waarheid is en wat angst!

Onthoud dat de Bron van Al Wat Is, een energie is van perfecte en pure liefde! Het is een wetende liefde en het zal je leven veranderen! Deze energie, deze levenskracht, bevindt zich in elk atoom waar ook jij deel van bent en alles om je heen deel van is. Je zult het juiste onderscheidingsvermogen ontwikkelen in het weten waar je naar luistert, zonder je nog te laten misleiden, zodat jouw onderbewuste voor je gaat werken in de plaats van tegen je!

Je zult nu echt weten waar de antwoorden vandaan komen die je krijgt, zodat je direct kunt gaan voor de Hoogste Waarheid ofwel het antwoord van de Bron van Al Wat Is!

Je leert je gedachten te begrijpen!

Deze opleiding duurt 2 dagen.
Vereiste vooropleiding: DNA Basis, Advanced en Dig Deeper.
Growing Your Relationship 1 is NIET noodzakelijk.
De persoonlijke investering is: € 499,- inclusief werkboek.

Klik hier om te zien waar en wanneer deze cursus te volgen is.