ThetaHealing® Jij en de Aarde

You and the Earth

Een fantastische opleiding die jou heel veel nieuwe mogelijkheden zal bieden om in een hele diepe Thetastaat te komen en te blijven en van daaruit getuige te zijn van daadwerkelijke onmiddellijke healingen.

Je leert hoe te communiceren met de Aarde en dat de Aarde altijd met jou communiceert. Over de hartslag van de Aarde en hoe je daarmee te verbinden met de mogelijkheid getuige te zijn van een directe verandering van energie in welke situatie dan ook! 

Het zal je laten ervaren dat het een energie is die heen en weer beweegt tussen ons. Het helpt je om met de Aarde te werken en om veranderingen aan te brengen die nu echt noodzakelijk zijn én tevens om anderen te helpen in hun communicatie met de Aarde!

WAAROM DEELNEMEN

​Het biedt je de mogelijkheid om vanuit innerlijke rust en kalmte te komen tot directe verandering van blokkades en te kunnen zorgen voor de Aarde, ons huis en je relatie met de Aarde te laten groeien.

​Deze opleiding zal een eerste vereiste zijn voor de DNA 4.

Vereiste Vooropleiding:

ThètaHealing® Basis DNA, Advanced DNA, Dig Deeper en You and the Creator
Persoonlijke investering: € 499, € 100, — niet restitueerbare aanbetaling te voldoen een week voor aanvang van de opleiding

​Deze opleiding maakt deel uit van de Growing Your Relationships opleidingen en kan samen met 1, 2 en 3 of alleen worden genomen.

Klik hier om te zien waar en wanneer deze cursus te volgen is.