Individuele sessie

Wat vooral aanspreekt in ThetaHealing is de praktische aanpak en de snelheid waarmee mensen worden verlost van blokkades en vraagstukken waarmee ze soms al jaren worstelen. Er vindt nl. een verandering plaats op celniveau, waardoor direct resultaat ervaren wordt in het dagelijks leven.
In ThetaHealing-sessies kan de cliënt fysieke, emotionele en mentale problemen aan de orde stellen. Bijvoorbeeld: trauma’s, angsten, verslavingen, dwanghandelingen, financiële problemen, relatie, onzekerheid, gepest worden, ziekte, pijn of blokkades, die in het leven veranderd willen worden.

ThetaHealing® biedt de mogelijkheid deze oude levenspatronen te doorbreken door ze inzichtelijk te maken. Onbewuste geloofsovertuigingen worden bewust, waardoor nieuwe mogelijkheden werkelijkheid worden.

De ThetaHealing-sessies werken als volgt:

1. Gesprek waarin de cliënt aan de behandelaar uitlegt waar hij of zij aan wil werken.

2. Door middel van ‘kinesiologie’, een spiertest, worden de blokkades en beperkende overtuigingen van de cliënt gecontroleerd en gaat de behandelaar vragen stellen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

3. Met toestemming van de cliënt en de toegang tot de “Theta” -frequentie van de behandelaar, worden de beperkende geloofsovertuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende programma’s die een bewustzijn en een nieuwe realiteit genereren.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Cliënten lossen sommige problemen vaak in slechts één sessie op. Aan de andere kant kan een enkel probleem meerdere sessies vereisen, als het gaat om complexe overtuigingsystemen die verder werk nodig hebben. Alles vindt plaats in hanteerbaarheid voor het Hoogste en Beste Goed van de persoon in kwestie!

Waar vindt een sessie plaats?

Sessies vinden over het algemeen plaats in de praktijk van de behandelaar.
Een sessie is ook mogelijk via telefoon, Skype en Zoom.